6 citroner
4 dl koncentrerad flädersaft
2 flaskor (à 75 cl) alkoholfritt
mousserande vin
2 flaskor cider à 75 cl
isbitar
1. Ställ alla ingredienser i kylen 3 timmar före servering.
2. Tvätta alla citroner noga. Torka dem och riv det gula skalet av 4 citroner samt pressa ur saften.
3. Blanda skalet med citronsaft och koncentrerad flädersaft. Häll på mousserande vin och cider.
4. Skär bort det tjocka vita skalet på de två återstående citronerna och skiva dem sedan tunt. Garnera med citronskivorna och servera gärna bålen med isbitar vid sidan om.
25 glas
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…