1 l vatten
0,75 dl mannagryn
2 äggulor
0,5 dl grädde
saft av 2 - 3 citroner
4 msk socker
1. Koka upp vattnet. Vispa i mannagrynen och koka 4 - 5 minuter.
2. Vispa samman äggulor och grädde i en skål och häll under fortsatt vispning den heta soppan över. Smaksätt med citronsaft och socker när soppan svalnat litet.
3. Servera med små goda skorpor och gärna citronskivor.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…