2 blad gelatin
1 burk lemon curd
rivet skal av 1 citron
saft av 0,5 citron
saft av 0,5 - 1 apelsin
ev 2 msk apelsinlikör
3 dl vispgrädde
1 l jordgubbar
1. Blötlägg gelatinbladen minst 5 minuter i kallt vatten. Rör samman lemon curd, citronskal, citronsaft och apelsinsaft i en bunke. Rör krämen pösig och smaka ev av med likör.
2. Vispa grädden till mjukt skum, inte för fast, och blanda med krämen.
3. Krama ur gelatinbladen och smält dem. Rör ned dem i krämen i en fin stråle. Fyll moussen i portionsskålar och ställ dem i kylen till servering
4. Servera med söta jordgubbar.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…