Placeholder

Citronfisk

Ingredienser

Ca 500 g fiskfilé, sej eller torsk
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
rivet skal och saft
av 0,5 liten citron
1 purjolök
2 dl vispgrädde
1 dl riven ost, typ Herrgård

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Halvtina fisken om den är fryst. Lägg den i en ugnssäker form. Krydda med salt, peppar, citronskal och -saft.

3. Skölj och strimla purjolöken och strö den över fisken. Häll över grädden och strö över osten. Tillaga i nedre delenav ugnen 20 - 30 minuter.

4. Servera med kokt potatis, citronklyftor och grönsaker.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Imponerande "fullträff" hyllas av experterna
99 kr