Placeholder

Citron- och ostbakad torsk

Ingredienser

600 g torsk- eller sejfilé
salt
citronpeppar
2 dl riven lagrad ost
0,5 dl crème fraîche
persilja
dill

Gör så här

1. Sätt ugnen på 180 - 200 grader.

2. Lägg den tinade eller färska fisken i en ugnssäker form och krydda den med salt och peppar.

3. Blanda ihop riven ost och crème fraîche med dill och persilja och fördela över fisken.

4. Tillaga i ugnen ca 20 - 25 minuter eller tills fisken är genomstekt. Servera gärna med ett gott potatismos.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.