75 g smör
2 ägg
2 dl socker
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
2,5 msk kakao
2 msk kallt kaffe
2 dl gräddmjölk
1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en kakform, 1,5 l.
2. Smält smöret och låt svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Rör ihop de torra ingredienserna och rör ned dem i äggsmeten, tillsätt vätskan och rör tills allt blandats. Rör sist i det avsvalnade smöret.
3. Häll smeten i formen och grädda ca 40 - 45 minuter i nedre delen av ugnen.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng