3 ägg
1,5 dl socker
0,75 dl potatismjöl
1,5 tsk bakpulver
2 msk kakao
1 nypa salt
2 dl vispgrädde
2 mogna, mosade bananer
ev någon msk florsocker om
bananerna inte är så söta
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Vispa ägg och socker pösigt och sikta ned resterande ingredienser. Bred ut på ett bakplåtspapper och grädda mitt i ugnen 5 minuter.
3. Ta ut plåten, sockra ovansidan av kakan, lägg över ett bakplåtspapper och ytterligare en plåt eller ett galler och vänd det hela upp och ned. Dra av bakplåtspapperet och låt kakan svalna under bakduk.
4. Vispa under tiden fyllningen och bred den sedan över kakan, innan du rullar ihop den till en rulltårta.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng