Placeholder

Chokladpannacotta med hallon/mangosås

Ingredienser

2,5 dl grädde
50 g mörk choklad, 70%
0,75 gelatinblad
ev 1 - 2 tsk honung eller annan sötning
1 pkt fryst hallon/mangomix

Gör så här

1. Lägg gelatinbladet i kallt vatten några minuter. Finhacka chokladen. Koka upp grädden och låt sjuda någon minut. Ta från värmen. Tillsätt ev sötning.

2. Låt gelatinbladet smälta i grädden och rör om så att det blandar sig. Häll i chokladen och rör om försiktigt tills den smält helt och blandat sig med grädden. Låt svalna litet och häll sedan upp i serveringsglas. Låt stelna i kylskåp minst 4 timmar före serveringen.

3. Ta fram hallon/mangoblandningen ca 1 timme före serveringen så den är nästan tinad. Mixa med stavmixer till en slät sås. Bred ut såsen över pannacottan och lägg en klick grädde över.

3 - 4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.