50 g smör
0,5 dl socker
1 ägg
1,25 dl vetemjöl
2 krm bakpulver
1 msk kakao
0,5 msk vaniljsocker
2,5 msk mjölk
25 g mjuk nougat
1. Sätt ugnen på 200 grader. Använd dubbla muffinsformar.
2. Rör smör och socker ljust och poröst. Tillsätt ägget under fortsatt kraftig omrörning.
3. Blanda samman mjöl, bakpulver, kakao och vaniljsocker och rör ned det i smeten växelvis med mjölken. Rör till en jämn smet.
4. Fördela smeten i formarna. Dela nougaten i 7 - 8 bitar. Tryck ned dem i smeten så att de täcks. Ställ muffinsformarna i en rund form med låga kanter och grädda 12 - 14 minuter.
7 - 8 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…