Placeholder

Chokladmousse med vit choklad och hallon

Ingredienser

3 dl vispgrädde
150 g mörk choklad
ca 50 g hackad vit choklad
50 - 100 g hallon, färska eller frysta

Gör så här

1. Värm upp 1,5 dl av vispgrädden i en kastrull. Bryt den mörka chokladen i bitar och smält den i grädden. Stäng av värmen direkt när det börjar bubbla. Låt blandningen kallna helt.

2. Vispa resterande 1,5 dl grädde fluffig. Häll den kalla chokladgrädden i den vispade grädden. Vispa till en mousse, men inte för länge för då blir moussen grynig.

3. Grovhacka den vita chokladen. Fördela moussen i 6 glas. Garnera med hackad vit choklad och mosade hallon.

6 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.