3 dl vispgrädde
150 g mörk choklad
ca 50 g hackad vit choklad
50 - 100 g hallon, färska eller frysta
1. Värm upp 1,5 dl av vispgrädden i en kastrull. Bryt den mörka chokladen i bitar och smält den i grädden. Stäng av värmen direkt när det börjar bubbla. Låt blandningen kallna helt.
2. Vispa resterande 1,5 dl grädde fluffig. Häll den kalla chokladgrädden i den vispade grädden. Vispa till en mousse, men inte för länge för då blir moussen grynig.
3. Grovhacka den vita chokladen. Fördela moussen i 6 glas. Garnera med hackad vit choklad och mosade hallon.
6 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng