125 g mörk blockchoklad
3 - 4 ägg
1. Smält chokladen över vattenbad. Separera äggen. Vispa vitorna med elvisp tills du kan vända upp och ned på bunken.
2. När chokladen smält rör du ned äggulorna i kastrullen tills det blir en jämn smet. Vänd ned chokladblandningen i äggvitorna så att smeten blir jämn igen.
3. Lägg upp i portionsformar och ställ in i kylen.
6 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…