250 g mascarpone
200 g mörk choklad
2 dl vispgrädde
8 chokladkex
1. Vispa grädden till ett hårt skum med elvisp i en bunke. Ställ i kylen. Smält chokladen över vattenbad.
2. Blanda försiktigt grädde med mascarpone och rör långsamt ned i den smälta chokladen. Häll upp moussen i vackra glas och garnera med några goda chokladkex.
3. Ställ i kylen ca 30 minuter före servering.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…