Placeholder

Chokladbananbitar

Ingredienser

25 g smör
5 ägg
1,75 dl socker
2,25 dl vetemjöl
3 msk kakao
2 tsk bakpulver
2 bananer

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader. Smörj en långpanna med litet av smöret och smält resten. Låt svalna något.

2. Mosa bananerna. Vispa äggen tillsammans med sockret några minuter med elvisp tills det blivit litet fluffigt. Sikta ned mjöl, kakao och bakpulver och tillsätt smör och mosad banan. Rör om så att allt blandas ordentligt.

3. Häll smeten i långpannan och grädda ca 15 minuter.

4. Låt kakan svalna något i formen innan den skärs upp i bitar och får kallna på galler.

40 st

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.