4 dl vetemjöl
2,5 dl socker
2 tsk bakpulver
1,25 dl kakao
30 g smör
2 dl mjölk
1 ägg
200 g djupfrysta hallon
socker till hallonen
1. Sätt ugnen på 225 grader. Smörj en muffinsplåt eller använd muffinsformar.
2. Blanda mjöl, kakao, bakpulver och socker i en skål. Smält smöret och vispa samman ägger med mjölk, Tillsätt det smälta smöret och rör ned allt i mjölblandningen. Rör till en jämn smet.
3. Vänd försiktigt ned de djupfrysta hallonen, men spara några till garneringen och rulla dem i litet socker.
4. Fördela smeten i plåten eller muffinsformarna. Lägg hallonen på toppen. Grädda mitt i ugnen 18 - 20 minuter eller tlils muffinsen känns torra.
5. Låt svalna innan de serveras. De går bra att frysa.
12 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…