Hallon så det täcker botten i en pajform
100 g smör
0,5 dl farin
1 dl socker
1 ägg
2 dl vetemjöl
0,5 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
0,5 tsk vaniljsocker
1 dl chokladknappar
+ några till topping
1. Sätt ugnen på 175 grader. Täck botten på en pajform med hallon.
2. Smält och bryn smöret. Låt svalna något och rör i socker och ägg. Låt svalna ytterligare för att chokladen inte ska smälta när den blandas i.
3. Blanda i vetemjöl, salt, bakpulver och vaniljsocker. Vänd till sist i chokladknapparna. Täck hallonen med kakdegen med hjälp av två skedar.
4. Grädda ca 25 minuter. Strö över några chokladknappar direkt när pajen tas ur ugnen. Servera gärna med vaniljglass.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…