Placeholder

Chili- och köttfärsröra

Ingredienser

1 kg blandfärs
olivolja
1 finhackad gul lök
2 röda, finhackade chilifrukter
2 finhackade vitlöksklyftor
2 burkar krossade tomater
2 msk oxfond
litet chilisås eller ketchup
salt
peppar

Gör så här

1. Hetta upp oljan i en stekpanna och rör ned hackad chili, lök och vitlök. Bryn tills det är litet glansigt och rör sedan ned köttfärsen. Bryn tills färsen är genomstekt.

2. Rör ned tomatkross, fond, chilisås och smaka av med salt och peppar. Låt sjuda under tiden du kokar pasta eller vad du vill ha till.

3. Servera med en rejäl klick crème fraîche.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.