Placeholder

cheesy chicken

Ingredienser

4 st kycklingfiléer
500 g potatis
--
2,5 dl matgrädde
2,5 msk senap
1 msk honung
1 st vitlöksklyfta, riven
1 st gul lök, riven
0,5 tsk salt
100 g riven ost
250 g cocktailtomater
--
250 g broccoli, buketter
1 dl parmesan, riven

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225°. Salta och peppra kycklingen, bryn i stekpanna till fin färg. Sätt potatisen på kokning.

2. Blanda grädde, senap, honung, lök, vitlök och salt. Lägg över kycklingen i en ugnssäker form och häll över såsen. Toppa med riven ost och gratinera mitt i ugnen ca 25 min tills kycklingen är klar (~72 grader). Fördela cocktailtomaterna över gratängen efter halva tiden.

3. Koka upp vatten till broccolin, dra bort från plattan och lått broccolin ligga i vattnet 5 minuter. Servera kycklingen med broccolin och toppa med parmesan.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.