Skiva champinjonerna tunt.
Skala och hacka löken fint.
Fräs svampen och löken i smöret tills all vätska har kokat bort.
Pudra mjölet över och rör om.
Häll på buljongen och grädden under omrörning.
Koka upp och låt sjuda i 10 minuter.
Smaka av med salt och peppar.
Häll upp i skålar och garnera med parmesan och persilja.
400 g färska champinjoner
1 gul lök, liten
2 msk smör
1 msk vetemjöl
8 dl hönsbuljong
2 dl vispgrädde
1 tsk salt
0,5 tsk peppar
0,5 dl persilja
8 tunna skivor parmesanost
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng