Skiva champinjonerna tunt.
Skala och hacka löken fint.
Fräs svampen och löken i smöret tills all vätska har kokat bort.
Pudra mjölet över och rör om.
Häll på buljongen och grädden under omrörning.
Koka upp och låt sjuda i 10 minuter.
Smaka av med salt och peppar.
Häll upp i skålar och garnera med parmesan och persilja.
400 g färska champinjoner
1 gul lök, liten
2 msk smör
1 msk vetemjöl
8 dl hönsbuljong
2 dl vispgrädde
1 tsk salt
0,5 tsk peppar
0,5 dl persilja
8 tunna skivor parmesanost
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…