1 + 2 dl vispgrädde
3 msk starkt flytande kaffe,
helst espresso
1,5 msk farin
2 äggulor
150 g vit choklad
kakao och skivade jordgubbar
till garnering
1. Blanda 1 dl grädde, kaffe, farin och äggulor i en kastrull. Sjud på svag värme. Vispa försiktigt hela tiden tills det blir en tjock kräm.
2. Ta kastrullen från värmen. Grovhacka chokladen och blanda ned den i krämen. Rör tills chokladen smält.
3. Vispa 2 dl grädde löst, men inte för löst då den inte ska vara rinnig. Blanda grädden med chokladkrämen.
4. Häll upp i 4 kaffekoppar och ställ i kylen minst 1 - 2 timmar. Sikta över kakao och garnera med skivade jordgubbar.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…