8 skivor rökt skinka
3 gula lökar
3 medelstora äpplen
4 flådda tomater
2 msk smör
1 msk olja
salt
vitpeppar
0,5 tsk basilika
1. Skala och skär lökarna i tunna skivor och äpplena i klyftor. Bräck upp skinkskivorna lätt i en stekpanna.
2. I en annan stekpanna låter du lök, äpplen och flådda, sönderdelade tomater puttra mjuka i smör och olja. Salta, peppra och dofta över litet basilika.
3. Lägg en stor sked lökfräs på varje skinkskiva och servera genast med kokt potatis och grönsaker.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…