Placeholder

Bräckt skinka med lökfräs

Ingredienser

8 skivor rökt skinka
3 gula lökar
3 medelstora äpplen
4 flådda tomater
2 msk smör
1 msk olja
salt
vitpeppar
0,5 tsk basilika

Gör så här

1. Skala och skär lökarna i tunna skivor och äpplena i klyftor. Bräck upp skinkskivorna lätt i en stekpanna.

2. I en annan stekpanna låter du lök, äpplen och flådda, sönderdelade tomater puttra mjuka i smör och olja. Salta, peppra och dofta över litet basilika.

3. Lägg en stor sked lökfräs på varje skinkskiva och servera genast med kokt potatis och grönsaker.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.