300 - 400 g kassler
2 dl crème fraîche
0,5 dl chilisås eller tomatpuré
1 dl buljong eller rödvin
finhackat kryddgrönt
1. Skär kasslern i ca 1 cm tjocka skivor. Stek dem i sparsamt med smör i varm stekpanna någon minut/sida. Lägg upp skivorna på fat och torka ur pannan.
2. Häll crème fraîche, chilisås och buljong eller rödvin i pannan. Vispa tills blandningen blir slät och låt koka ihop något.
3. Häll såsen över kasslern eller lägg tillbaka skivorna i pannan och strö över finhackat kryddgrönt, t ex persilja och gräslök. Servera med kokt potatis eller kokt ris och sallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng