Placeholder

Bönor med skink- och champinjonsås

Ingredienser

200 g rökt skinka
250 g champinjoner
2 vitlöksklyftor
2 msk smör
salt
3 dl grädde
1 msk oregano
1 dl riven lagrad ost, t ex parmesan
600 g vaxbönor eller haricots verts
peppar

Gör så här

1. Skölj och skiva champinjonerna. Hacka vitlöken och strimla skinkan. Stek svamp och vitlök i smör.

2. Tillsätt skinkan när svampen fått färg. Fräs 1 minut och tillsätt sedan oregano, peppar, salt och grädde.

3. Låt puttra 2 minuter och tillsätt sedan parmesan. Servera med lättkokta bönor.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr