Placeholder

Böngryta med svamp och pasta

Ingredienser

Pasta
1 liten gul lök
1 vitlöksklyfta
100 g/1 dl svamp
1 msk olja
1,5 dl krossade tomater
Salt och peppar
2 dl valfria kokta bönor
Basilika

Gör så här

1. Koka valfri mängd pasta
2. Skala och finhacka lök och vitlök
3. Skölj och skiva svampen
4. Fräs lök, vitlök och svamp i oljan i en gryta
5. Tillsätt krossade tomater, salt och peppar. Låt sjuda under lock i 10 min
6. Tillsätt bönor, basilika och pastan och låt allt bli genomvarmt

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.