Placeholder

Blodapelsinmocktail

Ingredienser

Ca 10 blodapelsiner
2 msk flytande honung
frön från 1 vaniljstång
tonic
is

Gör så här

1. Pressa ur så mycket juice som möjligt ur apelsinerna, gärna direkt ned i en shaker eller i en glasburk med lock.

2. Tillsätt honung och vanilj till juicen som bör vara rumstempererad. Sätt på lock och skaka ordentligt tills honungen lösts upp.

3. Häll upp jämnt i fyra glas fyllda med is. Toppa med tonic och garnera med en tunn skiva blodapelsin.

4 glas

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Guldvinnande fynd till sommarens smaker
229 kr