Placeholder

Blåbärsglass

Ingredienser

3 - 4 dl blåbär
3 ägg
1 msk vaniljsocker
4 msk florsocker
4 dl vispgrädde

Gör så här

1. Stöt bären så de inte blir helt krossade. Vispa ägg, vaniljsocker och florsocker med elvisp och vänd ned blåbären i blandningen.

2. Vispa grädden så att det bildas toppar och vänd ihop blåbärssmeten med grädden.

3. Häll upp blåbärsglassen i en bunke med lock och frys minst 4 - 5 timmar.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Storslagen & smörig chardonnay på 1L
98 kr