4 fläskkotletter
1 dl vetemjöl
1 tsk salt
1 tsk grovmalen svartpeppar
2 tsk paprikapulver
2 pkt bacon
2 stora gula lökar
2 röda paprikor
2 - 3 vitlöksklyftor
5 dl vispgrädde
2 msk tomatpuré
1 köttbuljongtärning
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Blanda mjöl, paprikapulver, salt och svartpeppar. Panera kotletterna i mjölblandningen. Bryn dem i smör på båda sidor och lägg dem i en ugnsform.
3. Skär baconet i bitar och strimla lök och paprika. Bryn först baconet en stund och lägg sedan i lök och paprika. Pressa i vitlök och häll på grädde. Blanda i buljongtärning och tomatpuré och låt puttra ihop en stund.
4. Häll röran runtom kotletterna i ugnsformen och gratinera 20 - 30 minuter. Servera med råstekt potatis och grönsallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…