500 - 600 g utskuren biff
eller rostbiff, cm-tjocka skivor
1 msk smör
salt
vitpeppar
Fyllning:
2 msk fransk senap
2 tsk riven pepparrot
2 msk finhackad gul lök
1 msk kapris
1. Putsa, torka och bulta ut köttet med handen. Salta försiktigt och peppra på ovansidan.
2. Blanda alla ingredienser till fyllningen och fördela den ovanpå köttet. Vik ihop köttskivorna och fäst med tandpetare. Bryn dem i ljust brynt smör på medelvärme ca 2 minuter/sida.
3. Lägg upp på varma fat och servera med råstekt potatis och sallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Limoncello & Tonic
Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…