600 g biff
ca 8 schalottenlökar
1 msk smör
salt, svartpeppar
0,5 tsk grillkrydda
200 g kantareller
4 dl vispgrädde
3 msk senap
1 hönsbuljongtärning
ev 1 - 2 msk vetemjöl
till redning
1 tsk dragon
saft av 1 citron
1. Strimla biffen i "stroganoffstorlek". Grovhacka schalottenlöken, bryn den lätt i smör och tillsätt biffen. Krydda med rikligt med svartpeppar, salt och grillkrydda.
2. Lägg i kantarellerna. Tillsätt grädde, senap och buljongtärning. Låt puttra en stund och red ev av grytan till krämig konsistens.
3. Smaka av med dragon och citron och servera med ris.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…