Biff, oxfilé eller rostfilé i skivor
Ruccola
Hyvlad parmesan
Flingsalt
Valnötter
Olivolja
Balsamvinäger
Skölj rucolan och lägg upp på tallrik
Toppa med olivolja, hyvlad parmesan, balsamvinäger, flingsalt och nötter.
Stek köttet till önskad
Lägg köttet på salladsbädden. Ät direkt!
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…