400 g torsk eller sej
och sedan så mycket man vill ha av följande:
grädde
tomatpuré, ev även litet chilisås
salt
citronpeppar
dill
purjolök
smör
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Lägg litet smör i botten på en form och lägg i fiskfiléerna. Salta och peppra lätt.
3. Hacka purjon och strö över. Vispa ihop grädde, tomatpuré, salt, citronpeppar och dill. Häll detta över fisken och ställ in i ugnen medan potatisen kokar.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng