Placeholder

Bärkladdkaka med vit choklad

Ingredienser

100 g smör
150 g vit choklad
2 ägg
2 dl socker
2 tsk vaniljsocker
2 dl vetemjöl
1 - 2 dl valfria bär, t ex
blåbär och hallon

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader. Klä en springform med bakplåtspapper eller smörj en pajform.

2. Smält smöret, ta från värmen och rör ned den vita chokladen. Rör ned ett ägg i taget.

3. Blanda i övriga ingredienser och häll över smeten i den form du valt.

4. Strö över bären och grädda i mitten av ugnen 15 - 20 minuter, beroende på hur kladdig du vill ha kakan. Servera med lättvispad grädde.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr