2,5 dl krusbär
50 g smör
200 g kokosflingor
2 dl socker
1 dl vetemjöl
3 ägg
1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en liten långpanna, ca 20 x 25 cm.
2. Rensa och skölj krusbären. Smält smöret och sätt åt sidan att svalna. Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke och tillsätt smör och ägg. Rör till en slät smet och bred ut den jämnt i långpannan.
3. Tryck ned krusbären lätt i smeten. Grädda i nedre delen av ugnen 20 - 25 minuter och skär upp i rutor då kakan kallnat.
Ca 20 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…