5 - 6 kycklingfiléer
smör
1 tsk sambal oelek
1 dl vatten
1 hönsbuljongtärning
1 msk kinesisk soya
1 purjolök
4 dl crème fraîche
2 msk mango chutney
1 färsk mango
1. Tärna och bryn kycklingen. Flytta över den i en gryta. Tillsätt sambal, vatten, buljongtärning, soya och grovt strimlad purjolök. Koka under lock 15 minuter.
2. Tillsätt crème fraîche och koka 5 minuter. Skala mangon, skär den i bitar och tillsätt till grytan. Servera med pasta eller ris.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria