150 g smör
3 ägg
2,5 dl socker
3,5 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
1 dl mjölk
2 mogna, mosade bananer
Glasyr:
3 dl florsocker
3,5 msk koncentrerad exotisk nektar
kokosflingor
1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj ugnens standardlångpanna och bröa med kokos. OBS! Då behövs dubbel sats av smet och glasyr.
2. Smält smöret och låt svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker och rör ned i smeten.
3. Tillsätt smör, mjölk och mosad banan. Häll smeten i formen och grädda 30 - 35 minuter. Låt kallna.
4. Rör ihop florsocker och nektar. Bred glasyren över kakan och strö över kokos. Låt stelna och skär upp i rutor.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…