Placeholder

Bananpaj med schweizernötchoklad

Ingredienser

125 g socker
1,5 dl socker
1 ägg
1 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
3 dl vetemjöl
2 bananer
100 g schweizernötchoklad

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Smält smöret i en stor kastrull och låt svalna något. Rör ned socker, ägg, vaniljsocker, bakpulver och vetemjöl i kastrullen. Blanda till en deg. Tryck ut i en smord pajform.

3. Skiva bananerna och grovhacka chokladen. Fördela bananskivorna på pajdegen och strö över chokladen. Grädda mitt i ugnen 35 - 40 minuter.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Storslagen & smörig chardonnay på 1L
98 kr