3,5 dl vetemjöl
0,5 tsk bikarbonat
1 krm salt
0,5 tsk bakpulver
125 g smör
2 dl ljust muscovadosocker
2 ägg
200 g mörk choklad, 70%
2 mosade bananer
100 g mandelmassa
0,5 tsk vaniljpulver
1 dl mjölk
1 dl lätt Kesella
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Blanda samman och sikta ned mjöl, bakpulver, bikarbonat och salt i en bunke. Vispa rumsvarmt smör, vaniljpulver och socker tills det hela blir luftigt.
3. Blanda i äggen ett i taget. Vänd försiktigt ned mjölblandningen. Blanda i hackad choklad, riven mandelmassa, mosade bananer, mjölk och Kesella.
4. Fyll muffinsformar nästan fulla och grädda mitt i ugnen ca 20 minuter. Låt svalna.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…