Placeholder

Banankladdkaka

Ingredienser

150 g smör
2 ägg
3 dl socker
1,5 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
4 msk kakao
2 grovhackade bananer

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en ugnsfast form, rund med löstagbar kant eller rektangulär, klädd med bakpapper som penslats med smör.

2. Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret och låt svalna något. Blanda vetemjöl, kakao och vaniljsocker i en bunke och häll i äggsmeten. Tillsätt smöret och vänd sist ned bananerna. Häll smeten i formen och grädda ca 30 minuter.

3. Ta ur ugnen och låt svalna något, ställ sedan in den i kylen och förvara den där.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.