150 g smör
2 ägg
3 dl socker
1,5 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
4 msk kakao
2 grovhackade bananer
1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en ugnsfast form, rund med löstagbar kant eller rektangulär, klädd med bakpapper som penslats med smör.
2. Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret och låt svalna något. Blanda vetemjöl, kakao och vaniljsocker i en bunke och häll i äggsmeten. Tillsätt smöret och vänd sist ned bananerna. Häll smeten i formen och grädda ca 30 minuter.
3. Ta ur ugnen och låt svalna något, ställ sedan in den i kylen och förvara den där.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk