Placeholder

Bananchokladmuffins

Ingredienser

2 ägg
1 dl socker
0,5 dl matolja
2 dl mjölk
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 krm salt
2 bananer
100 g ljus blockchoklad

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt olja och mjölk. Blanda mjöl, bakpulver och salt. Rör ned mjölblandningen i äggsmeten.

3. Mosa bananerna och finhacka chokladen. Tillsätt banan och choklad till smeten och rör om.

4. Ställ ut 20 pappersformar på en plåt eller smörj och bröa 20 muffinsformar. Fyll formarna till 2/3 och grädda mitt i ugnen ca 20 minuter.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr