3 frysta, skivade bananer
1 msk kakao
1 msk honung
1 - 2 msk vatten
1 msk hackad mörk choklad, minst 70%
myntablad
1. Låt de frysta bananerna tina 10 minuter.
2. Mixa banan, kakao och honung till en slät glass i matberedare eller med stavmixer. Tillsätt vatten till önskad konsistens.
3. Lägg upp i skålar och toppa med choklad och mynta.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…