2,5 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
0,5 tsk bikarbonat
2 mogna bananer
1,5 dl socker
1 tsk kanel
1 ägg
4 msk mjölk
100 g smält smör
1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en sockerkaksform väl.
2. Blanda mjöl, bakpulver och bikarbonat. Mosa bananerna. Rör ned alla ingredienser i bananmoset och klicka i smeten. Grädda ca 40 minuter.
10 - 12 bitar
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar