Placeholder

Banan- och citronmuffins

Ingredienser

3 övermogna mosade bananer
125 g smält smör
rivet skal av 1 citron
2 ägg
1 dl mjölk
4 dl vetemjöl
2 dl socker
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Blanda banan, smör, citronskal, ägg och mjölk i en skål och de torra ingredienserna i en annan. Rör snabbt ihop med sked, vispa inte.

3. Fördela smeten i muffinsformar, gärna i ett bleck. Grädda 35 - 40 minuter.

18 normalstora muffins

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr