Placeholder

Banan- och chokladmuffins

Ingredienser

6 dl vetemjöl
3 dl socker
1,5 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
1,75 dl smält smör
1, 75 dl filmjölk
2 ägg
2 bananer
200 g ljus blockchoklad
i stora bitar

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Blanda de torra ingredienserna i en skål. Vispa ihop smör, filmjölk och ägg och rör ned blandningen i skålen.

3. Skär bananerna i mindre bitar och rör ned dessa i smeten tillsammans med chokladen.

4. Fördela smeten i stora formar eller i smord muffinsplåt och grädda mitt i ugnen ca 30 minuter.

12 - 15 st

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.