6 dl vetemjöl
3 dl socker
1,5 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
1,75 dl smält smör
1, 75 dl filmjölk
2 ägg
2 bananer
200 g ljus blockchoklad
i stora bitar
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Blanda de torra ingredienserna i en skål. Vispa ihop smör, filmjölk och ägg och rör ned blandningen i skålen.
3. Skär bananerna i mindre bitar och rör ned dessa i smeten tillsammans med chokladen.
4. Fördela smeten i stora formar eller i smord muffinsplåt och grädda mitt i ugnen ca 30 minuter.
12 - 15 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk