2 dl socker
2 ägg
100 g smör
3 dl vetemjöl
1 dl vispgrädde
2 väl mogna bananer
2 tsk kanel
2 tsk vaniljsocker
2 tsk kardemumma
2 tsk bakpulver
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Smält smöret och låt det svalna. Mosa bananerna väl. Blanda vetemjölet med alla torra kryddor och bakpulver.
3. Vispa ägg och socker pösigt, tillsätt sedan smör, mjölblandning och grädde. Häll sist i bananmoset.
4. Fyll smeten i muffinsformar till ca 2/3. Grädda på en fals under mitten i ugnen 18 - 20 minuter.
20 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk