Placeholder

Baguette med tonfisk

Ingredienser

1 burk tonfisk
2 hårdkokta ägg
1 liten röd paprika
1 liten rödlök
2 msk kapris
2 dl lätt crème fraîche
salt
peppar

Gör så här

1. Låt tonfisken rinna av och dela den i mindre bitar. Skala och hacka äggen. Kärna ur och tärna paprikan fint. Skala och finhacka löken.

2. Rör samman crème fraîche med de övriga ingredienserna och smaka av med salt och peppar.

3. Bottna baguetterna med salladsblad och fördela tonfiskröran i dem. Garnera med ägg, lökringar och kapris.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.