4 kycklingfiléer
150 g tärnat bacon
150 g gorgonzola
2 dl crème fraîche
1 gul lök
1 msk ljus maizenaredning
olja
svartpeppar
1. Hacka löken och fräs den tillsammans med tärnat bacon. Lägg åt sidan. Skär kycklingen i bitar och stek den. Krydda med svartpeppar och stek tills kycklingen fått yta runtom.
2. Dela osten i småbitar och vänd ned den i pannan. Rör tills den smält och tillsätt crème fraîche. Rör om tills allt blandat sig och låt puttra på svag värme ett par minuter.
3. Blanda ned lök- och baconröran och låt puttra ytterligare någon minut. Red av och servera med någon kokt grönsak.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng