Placeholder

Baconzolakyckling

Ingredienser

4 kycklingfiléer
150 g tärnat bacon
150 g gorgonzola
2 dl crème fraîche
1 gul lök
1 msk ljus maizenaredning
olja
svartpeppar

Gör så här

1. Hacka löken och fräs den tillsammans med tärnat bacon. Lägg åt sidan. Skär kycklingen i bitar och stek den. Krydda med svartpeppar och stek tills kycklingen fått yta runtom.

2. Dela osten i småbitar och vänd ned den i pannan. Rör tills den smält och tillsätt crème fraîche. Rör om tills allt blandat sig och låt puttra på svag värme ett par minuter.

3. Blanda ned lök- och baconröran och låt puttra ytterligare någon minut. Red av och servera med någon kokt grönsak.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.