Placeholder

Baconpurjo med potatismos

Ingredienser

750 g purjolök
1 pkt bacon
1 dl riven ost
2 msk ströbröd

Gör så här

1. Skär purjolöken i långa bitar och skölj dem noggrant. Låt den koka nätt och jämnt mjuk i saltat vatten ca 15 minuter. Ta upp löken och låt den rinna av väl.

2. Linda baconskivorna runt purjolöksbitarna och lägg dem tätt i en ugnsfast form. Strö på en blandning av ost och ströbröd och ställ in i 250 grader 10 - 15 minuter.

3. Gör under tiden ett gott potatismos som du kryddar efter behag och serverar till purjolådan.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.