3 msk paprikapulver
2 pkt bacon
3 röda paprikor
1 gul lök
2 grönsaksbuljongtärningar
2 små burkar crème fraîche
1 l vatten
vitlök
1. Klipp baconet i mindre bitar och stek det. Blanda i hackad lök och strimlad paprika. Krydda och häll i vatten och buljongtärningar. Låt koka en stund.
2. Tillsätt crème fraîche, rör om och koka ihop. Om såsen är för tunn, späd med litet maizena.
3. Såsen passar utmärkt till pasta.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…