Placeholder

Baconlindad köttfärsbiff

Ingredienser

700 g nötfärs
100 g fläskfärs
12 skivor bacon
1 gul lök
2 msk vatten
salt
vitpeppar
smör

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Skala löken och riv den fint ned i färsen. Arbeta lök, vatten, salt och peppar till en smidig färs. Skölj händerna i kallt vatten och forma 12 små biffar. Linda en baconskiva om varje biff och fäst med tandpetare.

3. Låt 1 msk smör bli brunt i en panna på medelvärme och stek biffarna hastigt 1 minut på var sida. Lägg dem i en ugnssäker form. Ställ in formen i ugnen och låt den stå 15 minuter.

4. Servera med sallad.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.