700 g nötfärs
100 g fläskfärs
12 skivor bacon
1 gul lök
2 msk vatten
salt
vitpeppar
smör
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Skala löken och riv den fint ned i färsen. Arbeta lök, vatten, salt och peppar till en smidig färs. Skölj händerna i kallt vatten och forma 12 små biffar. Linda en baconskiva om varje biff och fäst med tandpetare.
3. Låt 1 msk smör bli brunt i en panna på medelvärme och stek biffarna hastigt 1 minut på var sida. Lägg dem i en ugnssäker form. Ställ in formen i ugnen och låt den stå 15 minuter.
4. Servera med sallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar