Placeholder

Avocado- och mangokyckling

Ingredienser

1 gul lök
4 kycklingfiléer
smör
2 - 4 tsk curry
salt
peppar
1 dl mango chutney
2 msk kycklingfond
5 dl crème fraîche
2 - 3 avocados

Gör så här

1. Hacka löken och strimla kycklingfiléerna. Bryn löken i litet smör tillsammans med curry.

2. Lägg i kycklingbitarna och stek dem klara. Salta och peppra. Tillsätt mango chutney, kycklingfond och crème fraîche och låt det puttra 5 - 10 minuter. Smaka av och justera om det behövs.

3. Skeda i bitar av avocado och låt dem bli bara precis varma i grytan. Strö gärna över litet cashewnötter vid serveringen.

4. Servera med basmatiris och en god sallad.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.