1 gul lök
1 msk smör
2 dl långkornigt ris
tärningsbuljong
300 - 400 g kassler
0,5 - 1 dl chilisås
2 msk senap
1. Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en gryta. Tillsätt ris och buljong och koka riset.
2. Strimla kasslern. Blanda chilisås, senap, ev litet paprikapulver och curry. Lägg kasslern på riset när ca 5 minuter av risets koktid återstår. Häll såsen över och låt allt bli varmt utan att röra om.
3. Servera med grönsallad och tomater.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng