Placeholder

Arons ris

Ingredienser

1 gul lök
1 msk smör
2 dl långkornigt ris
tärningsbuljong
300 - 400 g kassler
0,5 - 1 dl chilisås
2 msk senap

Gör så här

1. Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en gryta. Tillsätt ris och buljong och koka riset.

2. Strimla kasslern. Blanda chilisås, senap, ev litet paprikapulver och curry. Lägg kasslern på riset när ca 5 minuter av risets koktid återstår. Häll såsen över och låt allt bli varmt utan att röra om.

3. Servera med grönsallad och tomater.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Guldvinnande fynd till sommarens smaker
229 kr